#10

85 Egy háború  (2015)

(2)

dráma | háborús | krimi

Claus Michael Pedersen (Pilou Asbaek) és csapata az afganisztáni Helmandban állomásozik. Eközben felesége, Maria egyedül neveli három gyermeküket Dániában, és próbál... több»

#9

57 Amnézia  (2014)

dráma | thriller

Az Amnézia című dráma Kathrine és Thomas történetét meséli el, akik mindketten írók. Thomas emellett pszichopata, s a lány fuldoklik a kapcsolatban. A hétvégét egy távoli... több»

#8

68 Hétköznapi titkaink  (2015)

(2) (5)

dráma

Egy hamarosan megrendezésre kerülő fotókiállítás, mely a három éve elhunyt Isabelle Reednek állít emléket összehozza a családot. Bár nem lelkesedik az ötletért, hogy... több»

#7

68 Emlékek őrzői  (2014)

(4)

dráma

Az Emlékek őrzői című francia filmdráma egy elszánt történelemtanár harcát meséli el, aki komoly próbatétel elé áll új osztálya kapcsán. A vegyes etnikumú és felekezetű... több»

#6

74 Mama  (2015)

(2)

dráma

A munkanélküli tanár. Magda élete egy nap gyökeres fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy mellrákja van. A nő felveszi a harcot a betegséggel, miközben a halál árnyékában... több»

#5

77 Én és Kaminski  (2015)

(1) (1)

dráma | vígjáték

A fiatal újságíró, Sebastian Zöllner egy cikket ír egy művészről, Manuel Kaminskiről. Zöllner abban bízik, hogy Kaminski hamarosan meghal, ugyanis ebben az esetben pénzre... több»

#4

73 Madárkák  (2015)

(3)

dráma

Egy felnövésdráma a tizenhat éves Ariról, aki Reykjavikban éli mindennapjait édesanyjával. Csakhogy minden megváltozik, amikor az ország elhagyatott vidékére kell költöznie... több»

#3

83 Rómeó és Júlia  (1968)

(7) (2)

dráma | romantikus

William Shakespeare klasszikus drámájának filmadaptációja. több»

#2

73 A lakás  (2011)

dokumentum

Egy napon Arnon Goldfinger elhunyja nagymamája izraeli lakásában sokkoló titokra bukkan nagyszüleiről. A szálak egészen Németországig vezetnek, de a hosszas utazás során lassan... több»

#1

56 Elcserélt világ  (2015)

(1) (1)

dráma

Paul Kronberger az interneten rábukkan egy amerikai operaénekesnő, Caterina Fabiani fényképére, akiben elhunyt feleségére ismer rá. A férfit és a lányát nem hagyja nyugodni a... több»