#10

70 Woyzeck  (1979)

(2) (1)

dráma

Cinego

Woyzeck kisvárosi garnizonban szolgál a 19. század közepén. Az együgyű katonát állandóan megálázzák, és az orvos kísérletezik rajta. A férfi vadházasságban él... több»

#9

horror

Cinego

A Nosferatu, az éjszaka fantomja című horrorban a legendás sötét lény, Drakula életre kel és szörnyű, gyilkos lelkének egy egészen emberi oldalát is megismerhetjük: a... több»

#8

93 Aguirre, isten haragja  (1972)

(1) (10)

dráma | életrajzi | kaland | történelmi

Cinego

Az Aguirre, Isten haragja című kalandfilmben egy csapat konkvisztádor az amazonasi őserdő mélyére hatol, hogy felleljék El Doradót, az Aranyvárost. Aguirre, a csapat vezére... több»

#7

horror

Egy fiatal ügyvéd érkezik Erdélybe, hogy segítsen Drakula grófnak megvásárolni egy londoni épületet. Az ügyvéd, Jonathan Harker azonban csapdába kerül a gróf otthonában, ám... több»

#6

akció | misztikus | western

Alman és Stewal a két csaló bankár nagy mennyiségű aranyat rejtett el az elhunyt polgármester koporsójában. Úgy fedezik a lopást, hogy köveket raknak egy megvasalt ládába, amit... több»

#5

88 A halál csöndje  (1968)

(1) (1)

western

Új-Mexikó havas hegyei közt brutális fejvadászok kegyetlen vérengzést visznek végbe banditák között. Silenzio, az öldöklést túlélő revolverhős vállalja a reménytelen... több»

#4

akció | western

El Chuncho banditái kirabolnak egy fegyverekkel megrakott vonatot, hogy eladják azokat Elias forradalmárainak. Az egyik utas, Bill Tate, segíti a banditákat, akikhez csatlakozik is -... több»

#3

western

Indio (Gian Maria Volonté), a veszedelmes bűnöző megszökött a börtönből. Miután az eset Mortimer (Lee Van Cleef) ezredes tudomására jut, a szökevény nyomába ered, akinek szép... több»

#2

80 A hamis áruló  (1962)

(1) (18)

dráma | háborús | thriller

Ebben a Stockholmban, Berlinben, Hamburgban és Koppenhágában forgatott (részben igaz történeten alapuló) kémfilmben, Eric Erickson-t (William Holden) az amerikai születésű svéd... több»