A Batman Superman ellen az összes Marvel-filmet lekörözte!

Elképesztő hétvége áll a szuperhősfilm mögött.

Bár a kritika vegyesen fogadta Zack Snyder epikus szuperhősfilmjét, ez nem tartotta távol a nézőket a moziktól, ugyanis a produkció számos bevételi rekordot megdöntött. 

A film 170,1 millió dollárt kaszált a hétvége folyamán, mellyel minden idők hatodik legerősebb nyitányát produkálta, megelőzve ezzel a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részét, de lássuk a rekordokat.

- Az éhezők viadala 152,5 milliós nyitányát felülmúlva ez a film produkálta a filmtörténelem legjobb márciusi nyitányát.

- Maga mögé utasította a  Halálos iramban 7-et (147,2 millió), vagyis soha korábban nem szerzett ilyen magas bevételeket egy film Húsvét hétvégéjén. Ugyanez vonatkozik az IMAX-jegyekből befolyt összegre is.

- A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala a Warner Bros. történetének legerősebb nyitóhétvégéjét produkáló filmje lett.

- A film a DC-produkciók közül a rekordbevételre tett szert, megelőzve ezzel többet közt A sötét lovagot is (158,4 millió) is.

- Világszerte 424 milliót kaszált egy hétvége alatt, mellyel az összes Marvel-produkciót lekörözte. 

És ezzel még jó eséllyel nincs vége a sikereknek, ugyanis áprilisban voltaképpen egy szuperprodukció sem kerül a mozikba, vagyis semmi akadálya nincs, hogy a bevételek továbbra is rohamos mértékben növekedjenek.

Nektek hogy tetszett a film? Kíváncsian várjuk a véleményeket kommentben.

Még többet szeretnél tudni? A kattintás után a teljes adatlappal, előzetesekkel, érdekességekkel, a hazai sajtó legszínvonalasabb kritikáival, felhasználói véleményekkel és sok egyébbel várunk.