A fattyak háborúja lesz a Trónok harca eddig legnagyobb összecsapásaA kép forrása: EW.com

Vasárnap történelmi ütközetre kerül sor a Trónok harca új epizódjában.

Westeros történetének legnagyobb összecsapását ígérik a Trónok harca alkotói. Az évad utolsó előtt része a Fattyak háborúja címet viseli, melynek rendezői székét Miguel Sapochnik foglalhatja el. Bár Jon Snow és Ramsey Bolton seregeinek ütközetéről és kimeneteléről semmit nem árult el az HBO, a direktor izgalmas információkkal próbálja meg növelni a hatvan perces epizód körüli hype-ot.  

A rendező az EW-nek adott interjújában elmondta, hogy a kilencedik epizódban látható csata a sorozat történetének leggrandiózusabb jeleneteit hozza el a nézők számára. Az epizódot mintegy huszonöt napig, ötszáz statiszta, hatszáz fős stáb és hetven ló bevonásával forgatták, mely valóban egész impozánsak tűnik egyetlen epizódhoz képest, még akkor is, ha a Trónok harcáról van szó.  

A Trónok harca hatodik évadának új része vasárnap látható az HBO műsorán. Addig is érdemes megnézni az epizód előzetesét, izgalmas lesz.

92 Trónok harca (2011)

akció | dráma | fantasy

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»