A hét legjobb és legrosszabb poszterei: Deadpooltól az olcsó horrorig

A hét poszterei rovatunkban ezúttal a sötét oldalról is szemeztünk.

Ezen a héten sem volt hiány poszterekből. Az Oscar-váromyányos Caroltól, a Deadpoolon át az év horrorjáig számos sikervárományos produkció kapta meg első plakátját, de sajnos az unalmas és semmitmondó poszterekből is elég nagy adag jutott. Ha valamelyik film felkeltette az érdeklődésed, kattint a poszter feletti linkre, és tudj meg még többet az adott produkcióról. Lássuk!

A legjobbak:

Carol:

Cate Blanchett és Rooney Mara Oscar-díjra jelölt alkotása izgalmas színvilágú posztert kapott. A film hamarosan a mozikban.

Deadpool:

A Deadpool háza táján már javában készülnek a Valentin-napra. Azért inkább nézd meg az előzetest, mielőtt elviszed rá a barátnődet. Nem ez az év posztere, de Deadpool szívet formáló ujjaival nem maradhatott ki.

Elvis & Nixon

A két ikonikus figura találkozásának megfilmesített változata valószínűleg épp annyira humoros lesz, mint az eredeti eset volt. Kevin Spacey és Michael Shannon pedig gondoskodik a színészi játék minőségéről.

The Forest

A Trónol harca Margeryje, Natalie Dornan idén súlyos horrorral próbálja meghódítani a mozivásznakat. Előzetesünk is van. 

Green Room

Patrick Stewart náciként? Bizony, ez sem lesz egy könnyű film. A poszter vitatható, de az ajtó mögül beleső Stewart azért valószínűleg a frászt hozza majd ránk. 

Tripla kilences

Az akciófilm fő szerepeit olyan A-listás, többszörös díjnyertes sztárok alakítják, mint Casey AffleckWoody HarrelsonAnthony MackieNorman Reedus,  Chiwetel EjioforAaron Paul és Kate Winslet. Ez eddig az előzetest látva több, mint ígéretesnek tűnik.

The Witch

Épp a héten írtunk a film igen erős atomszférájú előzeteséről. A kritkusok, akik már látták a filmet, nem fukarkodtak a jelzőkkel, és rögtön az év horrorjának titulálták. Van ebben a minimalizmusban valami hátborzongató.

The Bronze

Egy mocskos szájú női tornász története. Csoda, hogy kíváncsiak vagyunk, pláne Melissa Rauch vagány arckifjezése láttán?

A legrosszabb poszterek:

Egyiptom istenei

Ide mindent sikerült besűríteni, csak az ízlést hiányoljuk némileg. A filmet már jóval a bemutató előtt megelőzte a híre. Azért az előzetes is megér egy misét.

Minden út Rómába vezet

Sarah Jessica Parker romantikus vígjátéka a maga műfajában még akár jó is lehet, de ez a posztert már milliószor láthattuk. Kompozíció, betűtípus, színek... lejárt lemez.

The Benefactor

Richard Gere idei filmje .... De a poszter valahogy a teljes érdektelenségbe fordul. Ki kicsoda itt? Az adatlapon látható poszter ezerszer jobb!

Nagyfater elszabadul

A film múlt heti plakátja szerepelt a legjobbak listáján, de ez inkább az előző évezredet idézi. A vígjtáték ettől még fergetegesnek ígérkezik, szóval ne ítéljünk elhamarkodottan. Hamarosan itthon is megnézhetjük!

My Golden Days

Pad, szerelmesek, elmosódó idilli háttér, de a cím melletti férfi valahogy nagyon olcsó megoldásnak tűnik. Az előző poszter sem volt jobb, ellenben a sztori abszolút ígéretes.

Term Life

Vince Vaughn akciófilmben? Erre azért kíváncsiak leszünk, de az érdeklődésünket nem ez a sablonposzter keltette fel.

Remember

Atom Egoyan új filmje Chrisopher Plummerrel a főszerepben. Az előzőhöz hasonlóan, itt is inkább a nevek keltik fel az érdeklődést. Nácivadász bosszúfilmről van szó egyébként.

Southbound:

Értjük mi az igyekezetet, meg a szimbólumot is, de mintha egy kicsit túl lenne itt tolva a kreativitás. Az ennél kevésbé direkt megoldásokat jobban kedveljük. Ráadásul még a szöveg is megmagyarázza az egyértelműt.