A hét legjobb poszterei: Spielberg új filmjétől a kosztümös zombikig

Újra itt a péntek, ideje összegezni az e heti plakáttermést.

Rengeteg poszter érkezett a héten, alig győztünk válogatni közülük. Megkapta első plakátját Steven Spielberg új filmje, a Szofi és a HABÓ, karakterposzterek érkeztek a már az előzetesei alapján zseniálisan tűnő Coen-mozihoz, az Ave, Cézárhoz, de új poszterekkel bővült Chrisitan Bale mozija és a Batman Superman ellen is. Ha valamelyik film felkeltette az érdeklődésed, kattint a poszter feletti linkre, és tudj meg még többet az adott produkcióról. Lássuk!

Szofi és a HABÓ

Idén nyáron új fimmel jelentkezik Steven Spielberg, mely megkapta első hivatalos poszerét. Ízléses, kellemesen meleg színek, nemes egyszerűség. Jól néz ki, előzetes odaát találtok.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Nincs ebben semmi rendkívüli, de azt meg kell neki adni, hogy van egy atmoszférája. Márciusban a hazai mozikban nézhetjük meg, milyen lesz a két szuperhős nagy találkozása.

Sing Street

A Sing Streetről valószínűleg kevesen hallottak még, pedig valószínűleg érdemes lesz. Mi le sem tudtuk venni a tekintetüket a plakátról, egyszerűen vonzza a szemet, így megérdemelte, hogy bekerüljön a hét legjobbjai közé. 

Born to Be Blue

Már a Tom Hardy féle Legenda poszterén is remekül mutatott együtt a kék és a fekete-fehér alap, és ez továbbra is tartja magát. A legendás jazz zenész, Chesney Henry Baker életéről, és Diane Vavrához fűződő szerelméről szóló film főszerepében Ethan Hawke-ot láthatjuk majd. Igen, ez ő a képen.

Ave, Cézár

A Coen fivérek új produkciójánál aligha lesz idén lazább film. George Clooney tekintete mindent visz, de a kattintás után a további karakterposztereket (Scarlett JohanssonChanning TatumTilda SwintonRalph Fiennes stb) és a szinkronos előzetest is megtaláljátok. 

Knight of Cups

Bár Terrence Malick új filmjétől nem voltak elragadtava a kritikusok, de ez biztosan nem a plakáton múlt. Egyenletes, kigondolt, ízléses tónusú poszter, az egyik kedvencünk a hétről. A film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Christian BaleCate Blanchett és Natalie Portman

Kubo és a varázshúrok

A héten jött a jó hír, hogy a hazai mozikban is láthatjuk a sikervárományos animációs filmet, e mellé pedig befutott az első előzetes és az alábbi poszter is. Még mindig nagyon várjuk!

Pride and Prejudice and Zombies

Volt már hasonló, nem is egy, de azért mégiscsak a Büszkeség és balítélet zombis verziójáról van szó, így nem hagyhattuk ki. Előzetes, képgaléria és sok más már elérhető az adatlapon.