Az biztos, hogy ez a Jumanji aligha hasonlít az elődjére. Itt az első előzetes!

Befutott a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Jumanji - Hív a dzsungel trailere, mely alapján bátran kijelenthetjük, hogy bár hivatalosan az 1995-ös Jumanji folytatásáról van szó, a 2017-es változat alapján nehéz lenne ráismerni a Robin Williams-féle eredetire. Ettől azonban a végeredmény még könnyen lehet egy jóféle kalandfilmbe csomagolt vígjáték.

Ami a történetet illeti, négy középiskolás diák rábukkan egy videojátékra, azonban mikor elindítanák, a játék beszippantja őket, és a fiatalok kénytelenek rádöbbenni, hogy a játékbeli avatárjaikká változtak. Nem telik bele sok időbe, mire ráeszmélnek, a Jumanji világában nem elég játszani, túl is kell élni. Hogy "megnyerjék" a játékot, és visszatérjenek a való világba, életük legnagyobb kalandját kell átélniük, miközben megpróbálják megfejteni Alan Parrish 20 éve elrejtett útmutatásait.  

Jumanji – Hív a dzsungel rendezői székét Jake Kasdan foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Karen GillanDwayne JohnsonKevin HartMissi PyleJack BlackBobby CannavaleRhys DarbyAlex WolffTim Matheson és Nick Jonas. A film december 20-án debütál a mozikban.