A legérzékibb ajkú színészek a ranker.com alapján

#10
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
#9
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
#8
Jude Law

Jude Law

szül. 1972. 12. 29. (51 éves)
Lewisham, London, England, Egyesült Királyság
Jude Law 1972. december 29-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Nevét a Beatles Hey Jude című dala után kapta. Szülei nagy színházrajongók voltak, talán ennek is köszönhető, hogy 12 évesen színészettel kezdett el foglalkozni. 17 évesen otthagyta a drámaiskolát, és előbb Ian Holm mellett játszott egy kisebb... több»
#7
Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers

szül. 1977. 07. 27. (46 éves)
Dublin, Írország
Jonathan Michael Francis Dublinban született, de világra jövetele után  az orvosok súlyos szívproblémákat fedeztek fel nála, és nem adtak neki sok esélyt a túlélésre. Ennek ellenére az állapota néhány hónap elteltével jelentősen javult, de így sem várt rá könnyű gyermekkor. Egyéves korában a család Corkba költözött,... több»
#6
Henry Cavill

Henry Cavill

szül. 1983. 05. 05. (40 éves)
Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született a Channel-szigeteki Jersey-ben. Már egészen fiatalon érdeklődött a színjátszás iránt, és a középiskolában már számos színdarabban feltűnt. Első filmes szerepét a Stephenie Meyer bestsellere alapján forgatott Alkonyatban (2008) játszotta volna, azonban a forgatás... több»
#5
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (42 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
#4
Channing Tatum

Channing Tatum

szül. 1980. 04. 26. (43 éves)
Cullman - Alabama - Amerikai Egyesült Államok
Channing Tatum 1980. április 26-án született az egyesült államokbeli Cullmanben. Gyerekként számos sportot űzött, egy ideig amerikai futball-karrierre készült egy virginiai főiskolán, melyet azonban otthagyott. Hazatérve különféle munkákat vállalt, táncosként is dolgozott egy klubban, élményeinek nagy hasznát vette a 2012-es Magic... több»
#3
Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

szül. 1978. 12. 08. (45 éves)
Covington, Louisiana, U.S.
Ian Somerhalder 1978. december 8-án született az egyesült államokbeli Covingtonban. A színész, modell és masszázs-terapeuta anya és ingatlanügynök apa fiaként jött a világra. 10 évesen előbb modellkedéssel kezdte, majd 17 éves korában döntött a színészet mellett. Ekkoriban a helyi színjátszókör tagja volt, és fel is lépett a... több»
#2
Tom Hardy

Tom Hardy

szül. 1977. 09. 15. (46 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Edward Thomas Hardy 1977. szeptember 15-én született Londonban. Tanulmányait a Tower House Prep. Schoolban végezte, de színjátszást tanult a Drama Centre London és a Richmond Drama School falai közt is, ahol Anthony Hopkins volt az egyik tanára. Első filmes szerepét Az elit alakulat című minisorozatban kapta. Az áttörést azonban Ridley... több»
#1
Jensen Ackles

Jensen Ackles

szül. 1978. 03. 01. (46 éves)
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Jensen Ross Ackles 1978. március 1-jén született a Texas állam béli Dallasban. Középiskolában a baseball és a sportorvoslás érdekelte, azonban az érettségi után már színészi álmokat dédelgetve költözött Los Angelesbe. Egész fiatalon kezdődött modellkarrierje, számos televíziós sorozatban tűnt fel (Wishbone, Cybill, Ármány... több»