Összegyűjtöttem Nektek a 10 legjobb horror filmet 1979-ből. Retró rettegős esték tökéletes kiegészítője lehet ez a lista! :) Megfelelő hangrendszerrel vagy fejhallgatóval garantált a borzongás!

#10

51 Jövendölés  (1979)

(1) (6)

horror | sci-fi | thriller

A Maine-i erdő mellé egy óriási papírgyár épült, ami tönkre teszi a gyönyörű környezetet. A helyiek próbálnak ellenállni, de kísérleteik eredménytelenül végződnek. Egy... több»

#9

horror

Youngmann Duran a jószágállomány sorozatos megcsonkítását vizsgálja egy új-mexikói rezervátumban. Egy brit kutató, Phillip Payne megállapítja, hogy ez a denevérek műve,... több»

#7

91 A nyolcadik utas: a Halál  (1979)

(148) (93)

horror | sci-fi

Disney+

Az éppen hazatérő Nostromo űrhajó legénysége egy váratlan küldetést kap: ki kell vizsgálniuk egy ismeretlen eredetű vészjelzést. Eljutnak egy lakatlan bolygóra, ahol egy... több»

#6

53 Kozmikus látogatók  (1979)

(4) (7)

horror | sci-fi

Egy telekinetikus képeségekkel rendelkező fiatal lány lelkéért folyik a harc, amely a túlvílági hatalmak között zajlik. több»

#5

78 Porontyok  (1979)

(6) (5)

horror | sci-fi

HBO Max

A pszichotrillerben Frank egyedül neveli kislányát, mivel annak édesanyja pszichiátriai kezelés alatt áll. A férfi egy alkalommal karmolásokat talál lánya hátán, és biztosan... több»

#4

61 Fantazma  (1979)

(2) (17)

horror | sci-fi

A Fantazma című filmben a fiatal fiú, Mike és barátai szembeszállnak egy rejtélyes sírrablóval, akit csak úgy ismernek, hogy a Magas Férfi, s aki rejtélyes fegyvereket és... több»

#3

65 Ismeretlen hívás  (1979)

(4) (3)

horror | misztikus | thriller

Egy mániákus sorozatgyilkos terrorizált a múltban egy fiatal bébiszittert, s most, hét évvel később visszatér, hogy befejezze kínzásait a fiatal nőn. több»

#2

70 A gonosz háza  (1979)

(6) (23)

horror

Vámpírok szállnak meg egy New Englanben található városkát. Ben Mears regényíró úgy dönt, hogy hazaköltözik, hogy írjon arról a különös házról, ami már kisgyerekként... több»

#1

78 A rettegés háza  (1979)

(6) (15)

horror

A rettegés háza című thrillerben Buzzy Crocker fotókat készít bulvárlapok számára, de egy ideje nem készült szenzációs darab. Végre megtalálja a nagy sztorit, amivel nagyot... több»