#10
John Stamos

John Stamos

szül. 1963. 08. 19. (60 éves)
Cypress, Kalifornia, US
John Philip Stamos 1963. augusztus 19-én született William „Bill” John Stamos restaurátor és Loretta Phillips modell gyermekeként a Kaliforniában található Cypress-ben. Apja görög származású, míg édesanyja ír felmenőkkel rendelkezik. Anyja eredeti neve Stamotopoulos volt. A színésznek két húga van, Janeen és Alaina, akik... több»
#9
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
#8
Julianne Moore

Julianne Moore

szül. 1960. 12. 03. (63 éves)
Fayetteville, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Julie Anne Smith 1961. december 3-án született az észak-karolinai Fayetteville-ben. Szülei a hadseregnél szolgáltak, édesanyja pszichológus volt, jogász édesapja hadbíró. A család tucatszor költözött egyik támaszpontról a másikra, majd Julie kikötött a Bostoni Egyetem előadóművészi szakán. A diploma után New Yorkba... több»
#7
Kevin Bacon

Kevin Bacon

szül. 1958. 07. 08. (65 éves)
Philadelphia - Pennsylvania - Amerikai Egyesült Államok
Kevin Bacon 1958. július 8-án született Philadelpiában egy hatgyermekes család legfiatalabb tagjaként. Tizenhét éves korában New Yorkba költözött, hogy felépítse színházi karrierjét, ahol a Square Theater School ígéretes növendéke volt. Tehetségének köszönhetően már fiatalon szerepet kapott a Broadway színpadán. Első mozis... több»
#6
Tom Selleck

Tom Selleck

szül. 1945. 01. 29. (79 éves)
Detroit, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Thomas William Selleck 1945. január 29-én született Detroitban, Michigan államban. Édesanyja, Martha Jagger háztartásbeli, édesapja Robert Dean Selleck ingatlan befektető volt. Ereiben angol, ír, skót és német vér is csörgedezik. Két fivére és egy nővére van. Még gyerek volt, amikor családjával Sherman Oaksba költözött... több»
#5
James Earl Jones

James Earl Jones

szül. 1931. 01. 17. (93 éves)
Arkabutla, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok
James Earl Jones (Arkabutla, Mississippi, USA, 1931. január 17.) amerikai színész, aki egészen fiatalon, már 22 eves kora óta szerepelt mozifilmekben. Legismertebb szerepe a Star Wars trilógia Darth Vadere, akit ugyan nem ő játszott, de jellegzetes hangját ő kölcsönözte a karakternek. Szintén a hangját adta Az oroszlánkirály... több»
#4
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

szül. 1974. 11. 11. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
1974-ben született Los Angelesben, Kaliforniában. Édesapja underground képregényrajzoló, anyja titkárnő. Keresztnevét Da Vinci után kapta: édesanyja elmondása szerint Leo rúgott egyet, mikor várandósan a művész egyik festménye előtt állt. Egy éves volt, mikor szülei elváltak, ezután anyjával élt, iskoláit Los Angelesben... több»
#3
Tommy Lee Jones

Tommy Lee Jones

szül. 1946. 09. 15. (77 éves)
San Saba, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Tommy Lee Jones egy benzinkutas és egy rendőrnő gyermekeként született Texasban. Gyermekkorát beárnyékolta apja alkoholizmusa és szülei válása is. A szomorú valóságtól menekülve focizni kezdett, és a középiskolától a Harvard csapatáig szép sikereket ért el. A színészettel középiskolás korában találkozott, ahol The Caine... több»
#2
Jensen Ackles

Jensen Ackles

szül. 1978. 03. 01. (46 éves)
Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Jensen Ross Ackles 1978. március 1-jén született a Texas állam béli Dallasban. Középiskolában a baseball és a sportorvoslás érdekelte, azonban az érettségi után már színészi álmokat dédelgetve költözött Los Angelesbe. Egész fiatalon kezdődött modellkarrierje, számos televíziós sorozatban tűnt fel (Wishbone, Cybill, Ármány... több»
#1
Morgan Freeman

Morgan Freeman

szül. 1937. 06. 01. (86 éves)
Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Morgan Freeman 1937. június elsején született Tenesse-ben, és a Los Angeles-i tanulmányai után több évet szolgált az Amerikai Légierőnél gépészként, ahol azt tervezte, hogy vadászpilótaként épít karriert, de végül a színészet mellett döntött (emellett megszerezte a pilóta-engedélyét is). Saját bevallása szerint döntésére... több»