A legvéresebb horrorfilmek a ranker.com alapján

#10

79 Holtak hajnala  (1978)

(15) (22)

horror | szatíra | thriller

Ha a pokol megtelt, a halottak a földön fognak járni. A zombik immár elszabadultak, seregeik elözönlik, és rettegésben tartják a világot. Négy túlélő egy... több»

#9

53 Az 1000 halott háza  (2003)

(3) (2)

horror

Két fiatal pár, Jerry, Mary, Bill és Denise azért indul útnak, hogy az utazásaik során megélt kalandokról könyvet írjanak. Egy benzinkútnál megismerkednek a bohóc jelmezes... több»

#8

77 Hellraiser  (1987)

(16) (28)

horror | thriller

Frank egy rejtélyes, démoni doboz birtokosa, amely azonban brutális halálát okozza. Hamarosan a férfi bátyja költözik be lakásába családjával. Frank szelleme hamarosan... több»

#7

horror

A seriff gyilkosait testvére veszi üldözőbe. A sorozatgyilkosok igyekeznek elmenekülni üldözőjük elől, akit azonban egyre inkább hatalmába kerít az őrület. Ahogy közelebb... több»

#6

69 Gonosz halott  (2013)

(36) (20)

fantasy | horror | thriller

HBO Max

David (Shiloh Fernandez), drogfüggő húga, Mia (Jane Levy), valamint barátaik, Eric (Lou Taylor Pucci), Olivia (Jessica Lucas) és Natalie (Elizabeth Blackmore) kirándulni mennek egy... több»

#5

horror | road movie

HBO Max

Sally és Franklin Hardesty barátaikkal együtt elindulnak, hogy felkeressék nagyapjuk sírját, amit a hírek szerint megbolygattak. Út közben különösebbnél különösebb dolgok... több»

#4

73 Motel  (2005)

(21) (17)

horror

HBO Max

Paxton (Jay Hernandez) és Josh (Derek Richardson) amerikai egyetemisták, akik hátizsákkal járják az öreg kontinenst. Összetalálkoznak egy izlandi sráccal, és együtt folytatják... több»

#3

horror | vígjáték

Ash (Bruce Campbell) barátnőjével, Lindával (Denise Bixler) egy erdei kunyhóba megy, hogy együtt töltsenek egy kis időt. A kunyhóban egy magnót találnak, amin egy titokzatos... több»

#2

56 Cannibal Holocaust  (1980)

(15) (20)

horror | kaland

1979-ben négy dokumentumfilmes eltűnt a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról? Hat hónappal késõbb a New York Egyetem és a Pan American Broadcasting... több»

#1

75 Evil Dead - Gonosz halott  (1981)

(25) (40)

horror

HBO Max

Egy eldugott, erdei faházban öt fiatal tervezi együtt tölteni a hétvégét. Megérkezésüket baljós ómenek kísérik. Rábukkannak egy régi hangfelvételre, amelyen egy öregember... több»