A Nimfomániás sztárja a Függetlenség napja 2-ben?A kép forrása: Gaumont Distribution

Charlotte Gainsbourg is csatlakozhat A függetlenség napja 2: Feltámadás stábjához.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint hamarosan lezárulnak a tárgyalások Charlotte Gainsbourg és A függetlenség napja 2: Feltámadás-t készítő 20th Century Fox között. A film lehet a színésznő karrierjének első ízig-vérig hollywoodi blockbustere.  

Gainsbourg olyan színészekhez csatlakozhat, mint Liam Hemsworth, Jessie Usher és Jeff Goldblum, de minden bizonnyal a folytatásra visszatér Bill Pullman is.

A 2009-esAntikrisztus óta a színésznőt többnyire Lars von Trier alkotásaiban láthattuk (Melankólia, , A nimfomániás 2. rész (Nagypolgári nimfománok 2)), legújabb filmje a Samba múlt héten debütált a hazai mozikban.

A függetlenség napja közel 20 éve került a mozikba. A Will Smith főszereplésével készült film akkoriban 817,6 millió dolláros bevételre tett szert, így a 20th Century Fox hosszas tárgyalássorozatot követően nagy elvárásokkal vágott bele a projektbe.
A függetlenség napja 2: Feltámadás 2 2016. június 24-én, pontosan két évtizeddel az első rész bemutatását követően kerül a mozikba. A film forgatókönyvét James A. Woods és Nicolas Wright írták, míg a rendező feladatokat az 1996-os produkciót is irányító Roland Emmerich látja el.