Leesik az állad a Star Trek 3 új előzetesétől

Remek hangulatú és elképesztően látványos előzetest kapott a Star Trek 3.

Befutott a Star Trek Beyond második hivatalos előzetese, ezúttal azonban menetrendszerűen érkezett a promó, nem úgy mint az első trailer esetében, mely idő előtt szivárgott ki, és emiatt kellett a Paramountnak előrukkolni az anyaggal.  

A film rendezői székét J.J. Abrams helyett ezúttal a Halálos iramban-filmek rendezője, Justin Lin foglalta el, de Abrams producerként továbbra is felügyelte a produkciót. Míg eddig csak szereplője volt a franchise-nak, Simon Pegg ezúttal tollat ragadott, és maga is kivette a részét a forgatókönyvből. 

A harmadik rész hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, de az előzetes alapján egy igen akciódús filmre számíthatunk, miközben valószínűleg humorból sem lesz majd hiány.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Idris ElbaZoe SaldanaChris PineSimon PeggSofia BoutellaKarl Urban és Zachary Quinto.

Star Trek: Mindenen túl július 22-én debütál a mozikban. 

akció | kaland | sci-fi

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat)... több»