Anne Hathaway lehet az élőszereplős Barbie-film sztárja

Mindenkit óva intünk attól, hogy egy hagyományos Barbie-mozit vizionáljon, mondjuk a részleteket.

Bár szinte napra pontosan egy év múlva debütál a Sony égisze alatt készülő élőszereplős Barbie-film, a produkciónak továbbra sincs főszereplője, miután Amy Schumer egy másik produkciójának forgatása miatt visszalépett a szerepléstől. A stúdiónak mindenesetre igyekeznie kell, mert a Mattel már betervezett egy teljes termékcsaládot a film mellé.

Úgy tűnik, a Sony végre megtalálta az ideális jelöltet Anne Hathaway személyében, aki jelenleg is tárgyal a szerep kapcsán. A stúdiónak most nem csak az a fontos, hogy megnyerjék Hathawayt, hanem az is, hogy a forgatókönyvön a lehető legkevesebbet kelljen változtatniuk a szűkös határidő miatt. A szkriptről egyelőre annyit tudni, hogy a Csobbanás és az Bűbáj mintáját követi majd, főhőse pedig egy fiatal nő lesz, aki egy nap a Barbie-k világában ébred, ahol kénytelen rádöbbenni, hogy képtelen beilleszkedni. A valódi világba visszatérve rájön, hogy a legjobb, amivé válhat, az saját maga.

A film rendezői széke még nem talált gazdára, de a híresztelések szerint az Anyák elszabadulva direktora, Alethea Jones előrehaladott tárgyalásokat folytat a stúdióval.

Hathaway szerződtetésével kapcsolatban felmerülhetnek még problémák, ugyanis a színésznő a közelmúltban írt alá a '02' című sci-fihez, melynek a forgatása idén ősszel lesz esedékes. Mivel a Baribe-mozi a tervek szerint már a jövő nyáron a mozikba kerül, így ha el is vállalja a főszerepet, nem sok ideje juthat majd a pihenésre.