Az HBO-ra jön Nolan scifi-western sorozata, végre itt az előzetesA kép forrása: Warner Bros. Television / John P. Johnson

Christopher Nolan fivére, A Sötét lovag és az Instersellar forgatókönyvírója valódi ínyencséggel készül.

Jövőre debütál az HBO műsorán Jonathan Nolan scifi-westernje, a Westworld, mely végre megkapta első ízelítő előzetesét. A fél perces promó nagyon ígéretesnek tűnik, és bízva a szériát rendező Joanthan Nolan forgatókönyvírói képességében, nem csak a látvány, de a sztori is a helyén lesz.

Az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film alapján készült sorozat a jövőbe kalauzolja majd el a nézőt. Helyszíne egy kalandpark, ahol szép kis summáért vakációzhat a lakosság tehetősebb része. A parkban robotok teszik élvezetessé és emlékezetessé a vakációzást, s a látogató elutazhat az egyes történelmi korokba: a vadnyugatra, az ókori Rómába vagy éppen a lovagi játékokon párbajozhat. Azonban egy nap az egyik android öntudatra ébred és fellázad.

A Westworld főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, James Marsden, Evan Rachel Wood vagy Thandie Newton.

Ha még többre vagy kívácsni, a kattintás után teljes adatlappal, stáblistával, szinopszissal és képgaláriával várunk.