Befutottak az első képsorok az új Tomb Raiderhez!

Megérkezett az első kedvcsináló a rebootolt Tomb Raider franchise-hoz. Délután várható a teljes előzetes.

Rövid beharangozó előzetest kapott a jövőre debütáló új Tomb Raider mozifilm, melynek főszerepét A dán lány és az Ex Machina Oscar-díjas színésznője, Alicia Vikander alakítja majd. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint a Lara Croft apját alakító Dominic West (Drót) és Daniel Wu (Into the Badlands), míg Lara nemezisét az Aljas nyolcas sztárja, az Emmy-jelölt Walton Goggins játssza. A Roar Uthaug rendezésében készülő Tom Raider forgatókönyvét a Transformers: Az utolsó lovag szkriptjét is jegyző Geneva Robertson-Dworet írja.

Croftot az első két Lara Croft: Tomb Raider filmben Angelina Jolie, alakította, és bár a produkciók nem hozták meg a kritikai sikert, a közönség körében kellő népszerűségre, és az ezzel járó anyagi bevételre tettek szert.

Hét évvel édesapja eltűnése után a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a család nemzetközi cégének irányítását, helyette inkább biciklis futárként dolgozik Londonban, és folytatja egyetemi tanulmányai. A fiatal lányt nem hagyja nyugodni apja eltűnése, ezért elutazik a férfi utolsó ismert tartózkodási helyére: egy a Japán partok közelében fekvő elhagyatott szigetre. Az utazás azonban nem várt fordulatot vesz, és Lara csak éles elméjére, vak hitére és makacs természetére támaszkodhat, ha túl akar lépni saját határain. Ha túléli a veszedelmes kalandot, valami egészen mássá válhat, mint utazása előtt, kiérdemelve a Tomb Raider nevet.

Tomb Raider videojáték franchise 1996-ban indult, az azóta készült részekből eddig több mint 45 millió példányt adtak el világszerte.

A Warner Bros. és az MGM égisze alatt készülő Tomb Raider 2018. március 16-án debütál a mozikban.