Ben Affleck mégsem rendez Batman-mozit?

Bár a színész-rendező korábbi nyilatkozataiban igen lelkesnek bizonyult, a The Guardian-nek adott interjújában már egészen más hangnemet ütött meg.

Úgy tűnik,Ben Affleck mégsem olyan eltökélt az önálló Batman kapcsán, mint ahogy azt a korábbi nyilatkozataiból sejthettünk. Affleckkel a napokban készített interjút a The Guaradian, mely alapján közel sem biztos, hogy elkészül a milliók által várt produkciók, vagy legalábbis nem abban a formában, ahogy azt sokan már elképzelték. Az újságíró kérdésére arra vonatkozó kérdésére, hogy továbbra is övé a rendezői szék, a színész-rendező meglehetősen visszafogottan válaszolt.

"Ez a terv. De ez nincs kőbe vésve, és nincs is forgatókönyv. Ha nem úgy állnak össze a dolgok, hogy egy nagyszerű filmet lehessen belőle forgatni, nem fogom megcsinálni"- mondta.

A DC egyelőre nem jelentette be hivatalosan a premierdátumot, de Affleck szerint ideális esetben 2017 tavaszán megkezdődhet a forgatás.

Bár a forgatókönyv még nincs kész, annyi biztosnak tűnik, hogy Batman nemezise ezúttal Deathstroke lesz, aki Joe Manganiello alakít majd, aki a DC soron következő szuperhősfilmjében, az Igazság ligájában is feltűnik majd.

Az Az Igazság Ligája november 17-én érkezik a mozikba.