BRÉKING: Négy spin-off készül a Trónok harcához

Bár jövőre véget ér a Trónok harca, az HBO hosszú távra tervez a Hét királyságban.

Bár az HBO örült volna további évadoknak, végül meghajolt az alkotók, David Benioff és D. B. Weiss akarta előtt, akik ragaszkodtak ahhoz, hogy a sorozat az eredeti tervek szerint érjen véget.

Az HBO persze nem szeretne lemondani mindein idők legnépszerűbb sorozatáról, így nem meglepő, hogy korábban is felmerült a pletyka az esetleges spinoffok lehetőségéről. Jó hír a rajongóknak, hogy a Variety értesülései szerint az HBO egyenesen négy különböző projekten is dolgozik, melyek mind a Trónok harca világában játszódnak majd, ráadásul nem kis neveket szereztek meg a forgatókönyvek kidolgozására. Az írói stábban olyan, a mozifilmek világból ismert neveket találunk, mint Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget, Godzilla), Jane Goldman (Ha/Ver, Kingsman: A titkos szolgálat), az Oscar-díjas Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas) és a veterán tévés író, Carly Wray (Mad Men - Reklámőrültek, A hátrahagyottak, Westworld második évad). Goldman és Wray George R. R. Martinnal együtt dolgozzák ki a történetet.

Az persze még egyáltalán nem biztos, hogy mind a négy sorozat elkészül majd, de minden azon múlik, mennyire lesznek elégedettek a sorozattervekkel, így könnyen lehet, hogy a következő 10-15 évben sem maradunk Trónok harca tematikájú széria nélkül.

A Trónok harca hetedik évada július 16-tól látható az HBO műsorán.