2017.07.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Lionsgate és a MIllennium Film előrukkolt a Leatherface első kedvcsinálójával.

Brutális lesz a texasi Láncfűrészes visszatérése, itt a Leatherface előzetese!

Előzetest kapott a horrorrajongók körében nagy várakozásnak örvendő Leatherface, mely tovább folytatja a texasi láncfűrészes-széria örökségét.

A történet a láncfűrészes gyilkosságok előtt néhány évvel veszi fel a fonalat, amikor is a Sawyer család legifjabb tagját elmegyógyintézetbe zárják, miután rejtélyes körülmények között elhunyt a helyi seriff lánya. Tíz évvel később a fiú foglyul ejti az egyik ápolónőt, és három másik társával együtt megszökik az épület falai közül. A hatóságok, élükön a bosszúra szomjazó seriffel a szökevények nyomába erednek. A fiú ámokfutásba kezd, melynek végén azzá a szörnyeteggé válik, akit a világ csak úgy ismer: Bőrarc.

A Leatherface a franchise eddigi nyolcadik epizódja lesz. A rendezői széket a szakmai körökben elismerésnek örvendő francia páros, Alexandre Bustillo és Julien Maury (Ott bent          ) foglalják el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Lili TaylorStephen DorffNicole AndrewsJulian KostovSam StrikeSimona Williams és Vanessa Grasse.

A Leatherface szeptember 21-én debütál a mozikban. 

NA Bőrpofa  (2017)

horror | thriller

A film története szerint egy elmegyógyintézetből megszöktetnek három beteget és egy ápolót. Üldözésükre a törvény egy hasonlóképp őrült embere indul bosszútól fűtve... több »