Minden várakozást felülmúlt a Wonder Woman premierhétvégéje.

A DC moziverzumának legjobb kritikai  fogadtatású filmje a mozikasszáknál sem vallott szégyent. A Wonder Woman 100 millió felett kezdte meg mozis szereplését a tengerentúlon, ezzel miden idők legjobb olyan nyitóhétvégéjű filmje lett, melynek női direktor (Patty Jenkins) ült a rendezői székében. A korábbi rekordot Sam Taylor-Johnson tartotta A szürke ötven árnyalatával, mely 85 millióval kezdett 2014-ben.  Csak összehasonlításképp a múlt héten debütáló A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja mindössze 63 milliót produkált. Ami a női főszereplős képregény adaptációkat illeti, a Wonder Woman abszolút rekorder, a második helyet több mint 80 millióval lemaradva a Páncélba zárt szellem (Scarlett Johansson) foglalja el. Ami a nemzetközi szereplést illeti, itt sem szégyenkezhet a Csodanő, 122 milliót kaszált, így a produkció már összesen közel negyed milliárdnál jár, mindössze három nap alatt.

A várakozások alatt teljesített az Alsógatyás kapitány: A film, melyre 23,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai mozizók. A Dreamworks nem igazán örülhet, ugyanis eddigi 35 filmjükből ez a premierhétvége a 26. helyre volt elegendő. A remek kritikai fogadtatás ellenére nem valószínű, hogy sokat fog tudni javítani, nem beszélve arról, hogy napokon belül érkezik a Verdák 3 és a Gru 3 is, melyek jó eséllyel elszipkázzák majd a potenciális nézőket. 

A dobogó harmadik fokát A Karib-tenger kalózai 5 foglalta el, de csak 21 millióval tudta növelni bevételeit. Az amerikai piacon csúnyán leszereplő kalandfilm azonban kiválóan teljesít a világ többi táján, így az összbevételei már az 500 milliót is meghaladják. 

Míg A galaxis őrzői vol. 2. a negyedik, az Alien: Covenant az ötödik helyet szerezte meg. Kis híján kikerült a top10-ből Guy Ritchie csúfosat bukó fantasyje, az Arthur király: A kard legendája, mely négy héttel a premierjét követően is összesen 129 millióig jutott, míg költségvetése hozzávetőlegesen 175 millió dollár volt.