Bryan Cranston lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Totál szívás sztárja ismét rendkívüli átalakuláson ment keresztül.

Az HBO-nak köszönhetően befutott Lyndon B. Johnson történetét feldolgozó életrajzi film előzetese. A film első hivatalos fotóján is szembetűnő volt, hogy a főszereplő, Bryan Cranston komoly átváltozásra kényszerült, hogy eljátssza az egykori elnököt, de végre mozgásban is láthatjuk, miként fest majd Johnson szerepében.  

Az A végsőkig főszereplője, Lyndon B. Johnson nehéz körülmények között veszi át az amerikai elnöki tisztséget - a fiatalon meggyilkolt John F. Kennedyt követi a székben. Az ország első embere a beiktatást követő hónapok jelentős részét a Fehér Házban található irodájában töltötte, hogy kidolgozza a polgárjogi törvényt, mely a jogász férfi szerint szükséges és kiemelten fontos, s amely alapjaiban módosította az amerikai lakosok jogait. 

Az A végsőkig május 21-én debütál az HBO műsorán. A film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Anthony Mackie (Martin Luther King Jr., Melissa Leo (Lady Bird Johnson), Bradley Whitford (Hubert Humprey) és Stephen Root (J. Edgar Hoover).