74 Dunkirk  (2017)

A sötét lovag trilógia és az Eredet direktora a 007-es ügynökről forgatna.

Christopher Nolan sosem titkolta, hogy rajongója a James Bond szériának. A direktor a közelmúltban találkozott is a franchise producereivel, hogy a rendezés lehetőségéről tárgyaljanak, és bár a tárgyalás kimeneteléről egyelőre nincsenek információk, a rendező elmondása szerint saját szájízére formálná a produkciót, és nem szívesen állna be iparosnak, aki csak legyártja a széria következő részét. Épp erről beszélt a napokban a Playboy-nak adott interjújában.

"Tárgyaltam már a producerekkel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal az elmúlt években. Nagy rajongója vagyok Bond karakterének, így mindig izgatott vagyok, amikor kijön egy új Bond-mozi. Talán egy nap nekem is összejöhet. De szükségük kell, hogy legyen rád, ha érted, mire gondolok. Jelenleg nincs szükség arra, hogy megreformálják a franchise-t." - árulta el.

A következő James Bond-moziról egyelőre nem sok információ szivárgott ki, a pletykák szerint a korábbi nyilatkozatai ellenére Daniel Craig aláírt az új epizódhoz, melynek a Skyfall után ismét Adele énekli majd a főcímdalát.

Nolan új filmje, a Dunkirk július 20-tól a hazai mozikban.