Díjnyertes dráma és az Életrevalók rendezőpárosának új filmje is a Hetifilm kínálatában!

Új hét, új filmek a Hetifilm.hu VOD-szolgáltatásában. Már nézhető Mads Mikkelsen többszörös díjnyertes pszichológiai drámája, A vadászat, érzelmes perceket ígér a francia romantikus dráma, a Vincent Cassel és Emmanuelle Bercot nevével fémjelzett Az én szerelmem, műsoron a korhatáros életrajzi dráma, a Pasolini a kétszeres Oscar-díjra jelölt Willem Dafoe főszereplésével. Az önfeledt kikapcsóldásra vágyók egész biztosan megtalálják számításaikat a Szívecskéim című francia vígjátékban, de a heti kínálatba bekerült az Életrevalók rendezőpárosának új alkotása, a Samba is, melynek főszerepeiben Omar Sy-t és Charlotte Gainsbourg-ot láthatjuk. De ezzel még nincs vége! Nézz körül a Hetifilm.hu archívumában, ahol garantáltan találsz a kedvednek megfelelő filmet! Regisztrálj egyszerűen és gyorsan, és használd ki az ingyenes próbaidőszakot!

#5

76 Samba  (2014)

(12)

dráma | romantikus | vígjáték

Samba tíz évvel ezelőtt emigrált Szenegálból Franciaországba, ez idő alatt számos, alacsony fizetéssel járó, alantas munkakörben próbálta ki magát. Alice egy vezető... több»

#4

65 Szívecskéim  (2015)

(2)

romantikus | vígjáték

Clément életét kettősség jelzi: míg napközben tanárként dolgozik, éjszakánként szenvedélyének, a színháznak hódol. Amikor az egyik ilyen alkalommal megismerkedik a... több»

#3

60 Pasolini  (2014)

dráma | életrajzi

A filmdráma a páratlan filmrendezőfenomén, Pier Paolo Pasolini utolsó életszakaszát eleveníti fel. Az ötvenéves direktor éppen túl van a Saló és a Sodoma 120 napja... több»

#2

80 Az én szerelmem  (2015)

(6) (14)

dráma | romantikus

Maïwenn Szerelmem című filmjében egy síbaleset után Toni a rehabilitáció részeként megpróbálja feleleveníteni emlékeit párkapcsolatáról. Párja, Georgio, egy reménytelen... több»

#1

86 A vadászat  (2012)

(74) (6)

dráma

Lucas (Mads Mikkelsen) nemrég vált el feleségétől, de nem keseredett el teljesen, hiszen ott van neki a munkája, amit annyira imád. A férfi óvodai asszisztensként keresi a... több»