Dwayne Johnson a legjobban kereső hollywoodi sztárA kép forrása: UIP Media

A Forbes éves listáján Dwayne Johnson végezett a legelőkelőbb helyen a színészek között.

2015 és 2016 júniusa között Dwayne Johnson (Központi hírszerzésTörésvonalHalálos iramban 7) kereste a legtöbbet a hollywoodi filmsztárok közül, derült ki a Forbes éves listájából. A sztár, aki egy éve alatt 64,5 millió dolláros bevételre tett szert filmszerepeinek köszönhetően olyan hírességeket előzött meg, mint Jennifer Lawrence, Robert Downey Jr. vagy Tom Cruise.

A legjobban kereső hírességek (beleértve a zenészeket, sportolókat, stb.) százas listájának élén Taylor Swift végzett, és bár Johnson csak a tizenkilencedik lett, azonban így is köröket vert színésztársaira, sőt, bevételei alig maradtak el a Rolling Stones zenekarétól. A hollywoodi sztárok mezőnyében Matt Damon lett a második legjobban kereső színész (31. helyezés, 55 millió dollár).

A tavalyi első helyezett Robert Downey Jr. a Forbes által vizsgált időszakban csak egy filmben játszott (Polgárháború), de ezzel a szereppel is mintegy 33 milliót kaszált, mely a 86. helyre volt elegendő. 

Johnson soron következő filmjeit elnézve, könnyen lehet, hogy jövőre is meg tudja tartani a helyezését, ugyanis 2017-ben olyan sikervárományos filmekben láthatjuk majd, mint a Baywatch, a Halálos iramban 8 és a Jumanji: Vár a dzsungel remake-je.