Egy filmben pusztít majd Godzilla és King KongA kép forrása: EW.com

A Legendary Pictures és a Warner Bros. összeereszti a két behemótot.

A két hollywoodi stúdió, a Legendary Pictures és a Warner Bros. történelmi megegyezést kötött, hogy egy filmben szerepeltessék King Kongot és Godzillát.

A Kong: Skull Island 2017-ben kerül a mozikba, melyet 2018-ban a Godzilla 2 követ majd, míg a két szörnyeteg közös filmje 2020-ban debütál a mozikban.

A Legendary a japáni székhelyű Tohotól máris lefoglalta három újabb kaiju filmrevitelének jogait. Ennek értelmében a jövőben feltűnik majd a vásznon Rodan, Mothra és a háromfejű sárkány, King Ghidorah is.  A Skull Island forgatási munkálatai jövő hétfőn kezdődnek meg, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell. A film rendezői székét A nyár királyai direktora, Jordan Vogt-Roberts foglalhatja el.

A Godzilla 2 forgatókönyvét a Skull Island társírója, Max Borenstein jegyzi, míg a rendezői feladatokat a jelenleg a Star Wars Anthology: Rogue One-on dolgozó Gareth Edwards látja el.