Éledezik A sebhelyesarcú remake-jeA kép forrása: Universal Pictures

Lassan egy éve már, hogy utoljára hallattunk a projektről, azonban úgy tűnik, újra szárnyra kapott A sebhelyesarcú remake-je.

A Universal Pictures t, a Egyenesen Comptonból forgatókönyvíróját szerződtette le, hogy írja át a remake szkriptjét, melynek első verzióját Paul Attanasio (Fedőneve: Donnie Brasco) és David Ayer (Harag , Suicide Squad - Öngyilkos osztag) szerezte. Herman lassan a Universal ház forgatókönyvírójává lép elő, ugyanis a Egyenesen Comptonbólon kívül további két filmet is fejleszt a stúdiónak, melyek a Demonologist és a Madarak remake-je.

A történet a Los Angeles-i alvilág egyik bűnözőjének felemelkedését követi majd nyomon, vagyis az események helyszíne biztosan megváltozik az első két Sebhelyesarcú-filmhez képest. Míg az eredeti 1932-es, Paul Muni (Tony Camonte) főszereplésével készült film Chicagóban, addig az 1983-as Al Pacino (Tony Montana) nevével fémjelzett remake Miamiban játszódott. Ezen kívül mindössze annyit tudni, hogy a főszereplő megtartja a Tony keresztnevet, míg a vezetéknevét a korábbi filmkehez hasonlóan lecserélik az alkotók.

A film produceri teendőit az 1983-as A sebhelyesarcúban is közreműködő Martin Bregman valamint , Scott Stuber és látják el. A filmet Pablo Larraín (No) rendezi majd, a premierdátumról egyelőre nincsenek információk.