Új előzetest kapott az év legelvetemültebb vígjátéka

A szereposztást elnézve a humoristák Ocean's Eleven-jére számíthatunk.

Nyáron érkezik a mozikba az év legelvetemültebb vígjátékának ígérkező Popstar: Never Stop Never Stopping, melynek főszerepeit a The Lonely Island állandó tagjai, Andy Samberg,
Akiva Schaffer és Jorma Taccone alakítják. Akiknek nem cseng ismerősen a banda neve, ajánljuk a Dick in a Box című számukat, ami valóban ezer szónál is többet ér.

Ami a film történetét illeti, amikor új albuma megbukik az eladási listákon, a pop/rap szupersztár, conner4real fényűző élete lassan a darabjaira hullik. Bármit megtenne, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, kivéve, ha ezért együtt kell dolgoznia egykori rapcsapatával, a The Style Boyz-zal. Azonban úgy tűnik, nem sok választásra marad...

A produkció rendezői székét Schaffer és Taccone foglalják el, míg a producerek között a vígjátékok megkerülhetetlen alakja, Judd Apatow is helyet kapott. A mellékszerepekben feltűnik többek között Sarah SilvermanImogen Poots, sőt, Martin Sheent is láthatjuk egy cameo erejéig.

A Popstar: Never Stop Never Stopping június 3-án debütál a mozikban.

vígjáték | zenés

Amikor új albuma megbukik az eladási listákon, a pop/rap szupersztár, conner4real fényűző élete lassan a darabjaira hullik. Bármit megtenne, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra,... több»