Előzményfilmet kap a Mad Max: A harag útja

A Warner Bros. elkészíti a hat Oscar-díjas akciófilm előzményét.

Mad Max: A harag útja premierje után a rendező, George Miller elég nyilvánvalóvá tette, hogy készen áll a következő epizódra, és olyan történeteket dolgozott ki a forgatás alatt, melyekből könnyedén egész estés film lehet. Sőt, két teljes forgatókönyvet is írt a lehetséges folytatáshoz,  és úgy tűnik, a Warner elégedett az elkészült munkával.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy a következő Mad Max-film Furiosa (Charlize Theron) karakterét helyezné a középpontba. Az ausztráliai portál, a The Herald-Sun értesülései szerint már meg is kezdődtek az előkészületi munkálatok, sőt, a film címét is tudni vélik. A Mad Max: The Wasteland főszerepében természetesen ismét Theront láthatjuk majd, arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy Tom Hardy visszatér-e a címszerepben. Ha igazak a hírek, a forgatás még az év vége előtt megkezdődhet. 

83 Mad Max: A harag útja  (2015)

(132) (30)

akció | kaland | road movie | sci-fi | thriller

A posztapokaliptikus jövőben mindenkinek meg kell küzdenie a javakért és az életben maradásért. Az embertelen körülmények között két lázadó próbál igazságot szolgáltatni.... több»