Erre a fotóra vártak hét évet a Trónok harca rajongói

Javában zajlanak az új évad forgatási munkálatai, a paparazzik pedig a stáb minden lépését követik.

Ha semmit nem szeretnél megtudni a Trónok harca következő szezonjáról, ez az utolsó alkalom, hogy visszafordulj, a továbbiakban spoileresek leszünk.

A Trónok harca előző évadának végén kiderült, hogy igazuk volt a  R+L=J elmélet híveinek, ugyanis kiderült, hogy Jon Snow (Kit Harington) mégsem Ned Stark fattya. Akik látták az előző szezont már tudhatják, hogy Jon Lyanna (Ned Stark nővére) és Rhaegar Targaryen közös gyermeke, vagyis Daenerys (Emilia Clarke) mellett a Targaryen utolsó leszármazottja. Az elmélet hívei nem csak arra vártak hosszú évekig, hogy bebizonyosodjon az igazuk, hanem arra is, hogy a sorozat talán két legkedveltebb karaktere végre találkozzon egymással. Nos, a sorozat francia rajongói Twitter csatornáján megosztott fotó alapján erre a következő évadban kerül majd sor (lásd a fotót alább).

A hatodik évad azzal ért véget, hogy Jont megválasztották Észak királyának, míg Daenerys útnak indult sárkányaival, hogy megszerezze a Vastrónt Cersei Lannistertől, és könnyen lehet, Jonban szövetségesre talál. Az persze továbbra is kérdés, hogy vajon mikor jön el a pillanat, amikor tudatosítja a rokoni szálat kettejük között.

A Trónok harca hetedik szezonja a korábbi évadoktól eltérően csak nyolc epizódból áll majd, és a premier is a megszokottaktól később, csak június végén esedékes. 

forrás: Twitter - @GameOfThroneFR