Ezért nem vállalta Schwarzenegger az új Predator mozit

Az ikonikus akcióhőst megkeresték a reboot kapcsán, de nemet mondott a szereplésre.

Sajnos vagy nem sajnos, Arnold Schwarzenegger nem tért vissza korábbi szerepéhez a Shane Black (Vasember 3, Rendes fickók) rendezésében bemutatott Predator rebootban. De miért mondott nemet a megkeresésre?

"Megkerestek, elolvastam a forgatókönyvet, és nem tetszett, hiába győzködtek" - árulta el a Yahoo Movies-nak. A színész hozzátette: "Hacsak nem írják át, vagy nem egy jelentősebb szereppel keresnek meg, nem vállalom el."

A TheWrap megtudta, hogy a film forgatókönyvének egy korai változatában valóban lett volna egy cameója Schwarzeneggernek (természetesen Dutch Schaefer szerepében), de a karakternek mindössze két mondata lett volna. Ez pedig nem volt elegendő az ikonikus akcióhősnek, aki köszönte szépen, de inkább passzolta a lehetőséget.

A 20th Century Fox égisze alatt bemutatott Predator - A ragadozó 2018-ban került a mozikba, 10 évvel a franchise előző epizódja, az Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. után. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthattunk, mint  Boyd HolbrookOlivia MunnTrevante RhodesKeegan-Michael Key és Jacob Tremblay. Bár a szereplőgárda ígéretes volt, a film sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és Hollywoodban jelenleg is dolgoznak az újabb rebooton/előzményfilmen, ami kimondottan ígéretesnek tűnik. A történetről nem sok derült ki, de annyi biztos, hogy a főhőse egy indián nő lesz, a sztori pedig akkor játszódik, amikor a Predatorok először jöttek a Földre.