Fassbender szerint hátborzongató lesz az új Alien-film

Prometheus sztárja újabb információkat osztott meg Ridley Scott filmjéről!

Múlt héten véget ért az Alien: Covenant forgatása, mellyel újabb mérföldkövéhez ékezett a produkció. A film főszereplője, a Davidet alakító Michael Fassbender a Collider-nek adott interjújában izgalmas részleteket osztott meg az Alien franchise következő felvonásáról.

"Nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy láthassam, mindenki, aki részt vett a munkálatokban azt mondja, ez az a film, amit mindannyian látni szeretnénk. Sokkal ijesztőbb, mint a Prometheus volt. Sokkal több thriller elemet tartalmaz, és megvan benne az a baljós érzés, ami a A nyolcadik utas: a Halál-t is jellemezte. Gyönyörű ötvözete lesz ez a két filmnek. Borzongással fogja megtölteni a mozitermeket" - árulta el el a színész.

A hivatalos szinopszis szerint a galaxis egy messzi, elhagyatott bolygóján a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedez valamit, amiről azt hiszik, maga az érintetlen Paradicsom, ekkor azonban még nem tudják, hogy ez a világ nagyon is sötét és veszélyes, melynek egyetlen lakosa David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője.

A már említetteken kívül a film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Demián BichirJussie SmollettBilly Crudup és Carmen Ejogo.