Folytatást kap M. N. Shyamalan filmje, a Széttörve?

A rendező máris a folytatás tervezi?

Három hete letaszíthatatlan az amerikai bevételi toplistákról Shyamalan új thrillerje, a James McAvoy főszereplésével forgatott Széttörve. A mindössze 9 millióból készült produkció hatalmas sikert aratott világszerte, összbevételei meghaladják a 141 millió dollárt, ráadásul a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla. Nos, könnyen lehet, hogy ennyivel nem ért véget a történet.

"Van egy tizenegy oldalas vázlatom a következő filmemhez. Nem mondhatom el, mi az, de ha láttad a Széttörve-t..." - írta a rendező a Twitter csatornáján.

Aki látta a filmet, tudhatja, hogy a M. Night Shyamalan nem zárt be minden ajtót egy lehetséges folytatás előtt, kíváncsian várjuk, mit hoz ki a dologból. Ilyen mutatók mellett a Universal minden bizonnyal nem fog sokáig gondolkodni, hogy zöld utat adjon a projektnek.

A film történetének főszereplője, Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért  a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...

A Széttörve már a mozikban!