Gigászi rekordot döntött a Halálos iramban 8 előzetese

Minden idők legnézettebb előzetese lett Vin Disel új filmjének kedvcsinálója.

Alig egy hónapja, hogy A szépség és a szörnyeteg első trailerét rekordszámú néző tekintette meg, máris új királya van filmelőzeteseknek. A rekordot pedig mi más is dönthette volna meg, mint a Halálos iramban 8, melynek első hivatalos beharangozóját 139 millióan látták mindössze 24 óra alatt.

A történet szerint a csapat szétszéledt. Dom és Letty a nászútjukat töltik, Brian és Mia visszavonultan élik életüket, úgy tűnik, végre mindenki megkapta az áhított békés hétköznapokat. Azonban egy rejtélyes nő (Charlize Theron) felbukkanása mindent a feje tetejére állít: Dom elárulja azokat, akik mindennél fontosabbak voltak számára, a családját. De vajon mi állhat az árulás hátterében? Létezik számára kiút és megbocsátás?

Az Egyenesen Comptonból-lal berobbant F. Gary Gray rendezésében készülő produkció főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Charlize TheronDwayne JohnsonScott EastwoodJason StathamVin DieselKurt RussellMichelle RodriguezLucas BlackEva Mendes és Tyrese Gibson.

Halálos iramban 8 2017. április 14-én debütál a mozikban. A magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg. 

61 Halálos iramban 8  (2017)

(23) (38)

akció | kaland | thriller

Netflix

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni.... több»