Hatalmas kritikai siker A Karib-tenger kalózai 5

A Disney a Cinemaconon vetítette le legújabb szuperprodukcióját meglehetősen szűk közönség előtt, de a visszajelzések több mint biztatóak.

Bár csak májusban debütál a mozikban A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, néhány szerencsés újságíró a hétvégén már láthatta a Disney legújabb sikervárományos filmjét. A kritikusok a közösségi média felületein osztották meg véleményüket a látottakról, melyek alapján a franchise első részéhez mérhető minőségű epizódra számíthatunk.

"Meglepő lesz ez az én számból, de nagyon bejött az új Karib-tenger kalózia mozi. Az akciójelenetek rendkívül szórakoztatóak" - írta a Collider munkatársa, Steven Weintraub. Hasonló véleményen van a Slashilm kritikusa, Peter Sciretta is. "A Karib-tenger kalózai 5 egy kellemes meglepetés. Tovább viszi az örökséget, a karakterekre és a világra összpontosít."Gregory Ellwood szerint az ötödik epizód ugyanazt a szenvedélyt sugározza, mint az első rész, míg Erik Davis szerint akik nem látták a filmet, még nem is sejtik, mennyire kíváncsiak valójában Jack Sparrowra.  

A történet szerint Jack Sparrownak (Johnny Depp) ezúttal az Ördög háromszögéből kiszabadult Salazar kapitánnyal és legénységével kell szembenéznie, akik elhatározzák, hogy kiirtják az összes kalózt. Sparrownak nincs más esélye a túlélésre, csak ha megtalálja Posziedón legendás lándzsáját, mely legyőzhetetlenné teszi a birtokosát.

A film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Kaya Scodelario,Orlando BloomBrenton ThwaitesJavier Bardem és Geoffrey Rush, míg a rendezői széket Joachim Rønning és Espen Sandberg foglalhatta el.

Ha még többre vagy kívácsni, ide kattitnva látogass el a film adatlapjára, ahol számos további videóval, képgalériával és filmes érdekességekkel várunk, melyekből azt is megtudhatod, hogy hány folytatást tervez a rendező a filmhez.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja  májusban debütál a mozikban.