Hátborzongató western-horror és cannes-i díjnyertes alkotás is a Hetifilm kínálatában

Új hét, új filmek a Hetifilm.hu VOD-szolgáltatásában. Már nézhető az idei év egyik legmegrázóbb alkotása, a western-horror műfaját erősítő Kurt Russell és Patrick Wilson nevével fémjelzett Csontok és skalpok, de a horrorfilmek rajongói biztosan megtalálják a számításaikat Az osztag című spanyol, kolumbiai és argentin koprodukcióban készült produkció vérfagyasztó képsorait nézve is. Műsoron egy lebilincselő francia dráma a bankszektor hatalmi játszmáiról, a Bennfentes játék, valamint  Denis Villeneuve 2013-as krimi thrillerje, a Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Fogságban. Végül, de nem utolsó sorban a heti premierek között helyet kapott egy gondolatébresztő francia-belga alkotás, a 2011-es Cannes-i Filmfesztivál FIPRESCI-díjas filmje, az Államérdekből is. De ezzel még nincs vége! Nézz körül a Hetifilm.hu archívumában, ahol garantáltan találsz a kedvednek megfelelő filmet!

#5

63 Államérdekből  (2011)

(2)

dráma | vígjáték

A közlekedési minisztert az éjszaka kellős közepén a személyi titkára ébreszti. Egy busz a vízmosásba zuhant. Oda kell utaznia, nincs más választás. Ekképp kezdődik az... több»

#4

89 Fogságban  (2013)

(138) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Cinego

Keller Dover boldog családapa, feleségével épp hálaadási ebédre mennek barátaikhoz, a Birch házaspárhoz. Anna Dover és Joy Birch nagyon jó barátnők, és hajlamosak elkószálni... több»

#3

dráma

Marc Tourneuil megállíthatatlan karrierjének történetét meséli el a film, melyben a férfi a tőke egyszerű szolgájából lesz annak megkérdőjelezhetetlen ura. Marc a legnagyobb... több»

#2

52 Az osztag  (2011)

(2)

horror | thriller

Kilenc, dzsungelharcra kiképzett deszantos katona küldetést kap, hogy derítsék fel, mi történt az egyik elnémult katonai bázison, amely feltételezhetően a gerillák kezére... több»

#1

75 Csontok és skalpok  (2015)

(30) (8)

dráma | horror | western

Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer... több»