Hét számjegyű fizetésre hajtanak A szürke ötven árnyalata sztárjaiA kép forrása: Focus Features

Jövőre forog A szürke ötven árnyalatának folytatása, az első rész sikerén felbuzdulva Dakota Johnson és Jamie Dornan is jelentős fizetésemelést szeretne kiharcolni.

A The Hollywood Reporter forrása szerint mindkét színész 250 ezer dollárt kapott A szürke ötven árnyalatában játszott főszerepéért, és bár pletyka szintjén felmerült, hogy Dornan nem kér a folytatásokból, ez azonban elég nehézkesen jöhetett volna össze, ugyanis a színész és kolléganője is három részre szerződött le.

A magazin forrása szerint mindkét színésznek Az éhezők viadala (Jennifer Lawrence fél milliós fizetése a második részre 10 millióra ugrott) és az Alkonyat főszereplőinek busás fizetésemelése lebeg a szeme előtt. Persze minden bizonnyal egy hét számjegyű összeg sem fogja túlságosan megterhelni a Universal kasszáját. A szürke ötven árnyalata számos rekordot megdöntve 530 millió dolláros bevételre tett szert, és számos országban még jelenleg is műsoron van.

A A sötét ötven árnyalata forgatási munkálatai 2016-ban kezdődnek meg, míg a film premierje 2017. februárjában várható. Addig persze minden bizonnyal sokat fogunk még hallani a produkcióról, ugyanis a Universalnak mindenekelőtt meg kell találnia Sam Taylor-Johnson helyettesét, ugyanis a rendezőnő már korábban jelezte, hogy nem kíván visszatérni, mivel a forgatáson rendkívül megromlott a viszonya a regényfolyam szerzőjével, E.L. James-szel.