Heti mozipremierek: Jennifer Aniston vs Till Attila

Ezen a hétvégén is bővelkedni fogunk ígéretes produkcióban.

Végre a mozikban Till Attila új filmje, a Tiszta szívvel, mellyel szemben komoly elvárásokat támaszt a szakma és a hazai közönség is. Az eddig látottak alapján pedig minden esély megvan arra, hogy egy újabb magyar sikerfilmmel gazdagodjunk.

A hétvégi ünnepre időzítve érkezik az Anyák napja című vígjáték, mely igazi sztárparádét ígér. Bízunk benne, hogy Jennifer Aniston, Julia Roberts, Jason Sudeikis és Kate Hudson neve elég garancia lesz a színvonalra.

Anna Kendrick és Sam Rockwell főszereplésével jön a Gyilkos páros című sötét humorú akcióvígjáték. A filmet már bemutatták a tengerntúlon, és bár a fogadtatása némileg vegyes volt, abban a legtöbben egyetértettek, hogy Rockwell élete formájában alakítja a bérgyilkost karaktert.

Nem maradnak hétvégi program nélkül az európai filmek rajongói sem. A svéd-holland-dán dráma, A kommuna mellett érkezik egy izraeli-német dokumentumfilm, A lakás is. Mindkét film remekül szerepelt külföldön, így a komolyabb hangvételű alkotások kedvelői jó eséllyel megtalálhatják a számításaikat.

Végül ezen a hétvégén kerül a hazai mozikba az amerikai animációs film, a Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői, melyben főhőseink együttes erővel próbálják megmenteni a Solana galaxis bolygóit a pusztulástól. Mivel a filmet még nem mutatták be Amerikában, így a választáskor az előzetesekre és a történetre kell hagyatkozunk, melyek alapján ígéretes produkcióról van szó.   

akció | animáció | családi

Ratchet és Clank két furcsa hős, akik együttes erővel próbálják megmenteni a Solana galaxis bolygóit a pusztulástól. Drek, a gonosz űrlény azonban sokkal hatalmasabb, mint azt... több»

73 A lakás (2011)

dokumentum

Egy napon Arnon Goldfinger elhunyja nagymamája izraeli lakásában sokkoló titokra bukkan nagyszüleiről. A szálak egészen Németországig vezetnek, de a hosszas utazás során lassan... több»

67 A kommuna (2016)

dráma

Egy történet a személyes vágyak és érdekek, illetve a szolidaritás és a tolerancia egymásnak feszüléséről egy dán kommunában a 70-es években. (forgalmazza: Vertigo Média)

67 Gyilkos páros (2015)

akció | romantikus | vígjáték

Legutóbbi szakítása után Martha teljesen padlóra került. Hol bezárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel. A... több»

67 Anyák napja (2016)

dráma | romantikus | vígjáték

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)?... több»

81 Tiszta szívvel (2016)

akció | dráma | vígjáték

A Tiszta szívvel című játékfilm főhőse egy fiatal húszéves fiú és barátja, a volt tűzoltó. A páros agya egy idő után teljesen elborul, mivel úrrá lesz rajtuk a pánik,... több»