Azt talán senki sem gondolta, hogy a Marvel megáll a Pókember: Hazatéréssel, de a "hivatalos" bejelentésre eddig várni kellett.

Hosszú időnek kellett eltelnie, hogy a Marvel és a Sony megegyezésre jusson, és elkészülhessen a Pókember: Hazatérés. Bár Peter Parker karaktere egész biztosan fel fog tűnni a Bosszúállók 3-ban, Amy Pascal producer szerint Pókember nem sok időt fog eltölteni a többi szuperhős mellett. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy a Sony le akarna állni, olyannyira nem, hogy a Hazatérés folytatásának premierjét máris kitűzték 2019-re.

Tom Holland az Allocine-nek adott interjújában beszélt a franchise további terveiről.

"Még rengeteg lehetőség van, hogy végigkövethessük Peter Parker felnövését, különösen az következő két  Pókember-filmben. A Pókember: Hazatérés még közel sem fedi le a teljes történetet. Nagyon várom, hogy kiderüljön, mi vár rá a pubertás kor után. Nagyon érdekes filmek lesznek" - árulta el. "Igen, lesz Pókember: Hazatérés 2 és 3" - tette hozzá.

Ha ez még nem lenne elég, érdemes észben tartani, hogy érkezik Pókember nemezisének szólófilmje is, a Venom Tom Hardyval a főszerepben, amit szintén trilógiának szánnak, és aligha lehet kétséges, hogy Pókembernek is jut majd szerep a produkcióban.

A Jon Watts  rendezésében készülő Pókember: Hazatérés július 6-tól látható a hazai mozikban.