Hivatalos folytatást kap a Terminator 2

James Cameron nem rebootban gondolkodik, hivatalos folytatást készít a kultikus franchise-hoz, ráadásul Arnold Schwarenegger és Linda Hamilton is visszatér

Nyáron robbant a hír, hogy James Cameron visszaszerezte a Terminator megfilmesítési jogait, és elkezdte az új projektet, de az első hírek szerint a legendás rendező rebootot tervezett. Amikor kiderült, hogy a folytatásban szerepet szán Arnold Schwarzeneggernek is, a filmes sajtó nem igazán tudta hova tenni a dolgot, ráadásul a hírek arról szóltak, hogy az akciósztár nem csak egy cameo erejéig ugrana be.

Most azonban minden kérdésre megválaszolásra került, ugyanis kiderült, hogy Cameron a Terminátor 2. - Az ítélet napja-t követő részeket teljesen ignorálni fogja, ugyanis azok nem az ő közreműködésével készültek, és visszatérve az alapokhoz a második epizódtól fogja folytatni a franchise-t. Így Schwarzeneggeren kívül a Sarah Connort alakító  Linda Hamilton is visszatér majd a trilógiának tervezett folytás(ok)ban.

A film rendezői székét a Deadpool direktora, Tim Miller foglalhatja majd egy, míg a történeten olyan impozáns gárda dolgozik, mint David S. Goyer (A sötét lovag trilógia, Penge) Charles H. Eglee (The Walking Dead, Dexter) és Josh Friedman (Avatar: A víz útja). A produceri teendőket természetesen James Cameron látja majd el.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a film, egyelőre nincsenek információk.