Iszonyú látványos filmnek ígérkezik a Harry Potter spinoff, itt az új előzetes

Akciódús és szemet gyönyörködtető lesz a Legendás állatok és megfigyelésük.

Befutott a Harry Potter franchise spinoffjának második hivatalos előzetese, melynek alapján könnyedén vonhatjuk le a következtetést, hogy látványában még a nagy elődöket is felül fogja múlni.

A film története az 160-as évek New Yorkjában játszódik majd. Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja során néhány békés napot szeretne tölteni New Yorkba, azonban a no-maj (a muggli amerikai megfelelője) Jacob, és titokzatos ügy, és néhány mágikus lény szökése alaposan keresztbe húzza a számításait. Ráadásul úgy tűnik, nem csak a varázslók világát kerül veszélybe.  

A filmet rendezői székét David Yates kapta meg, akinek bőven van tapasztalat a varázslók világával, ugyanis korábban négy Harry Potter-filmen dolgozott a Warnernek. A forgatókönyvet az eredeti mű szerzője, J. K. Rowling írta, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Eddie Redmayne,  Ezra Miller,Colin FarrellRon Perlman és Katherine Waterston.

Legendás állatok és megfigyelésük novemberben 17-től látható a hazai mozikban.