Itt az első fotó az új Predatorról

Befutott az első forgatási fotó Shane Black jövőre érkező Predator mozijához.

Ugyan Arnold Schwarzenegger nélkül, de a Vasember 3 és az Rendes fickók rendezőjétől érkezik 2018-ban a Predator "folytatása". Egy stáb- és egy promófotón kívül eddig nem sokat láthattunk a produkcióból, most azonban megérkezett az első forgatási kép, melyen a címadó Ragadozó is látható.

Black, aki mellékszerepet játszott az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett eredeti Ragadozóban közel húsz éve döntötte el, hogy elkészíti saját Predator-moziját, 2018. február 9-én pedig a nagyközönség is megtudhatja, érdemes volt-e eddig várnia a megvalósítással.

A film forgatókönyvét A szörnycsapat társírója, Fred Dekker szerzi. Bár a történetről egyelőre nincsenek információk, annyit biztosra vehetünk, hogy a korábbiaktól eltérő formában éled újra a franchise. A rendező szerint igen erős szkriptet kapott a reboot, és elmondása szerint bízik abban, hogy a közönség is így látja majd.

A 20th Century Fox 2018 február 9-én érkező filmje a franchise negyedik önálló darabja lesz. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Boyd HolbrookOlivia MunnTrevante RhodesKeegan-Michael KeyJacob Tremblay és Sterling K. Brown.

 

Jarrod Au - Photographer (@jauphoto) által megosztott bejegyzés,

2017. Máj 13., 14:00 PDT