Jake Gyllenhaal az alapoktól kezdni újra életét a Demolition előzetesében

Gyllenhaal újabb komoly szereppel készül 2016-ra.

Jövőre érkezik a Mielőtt meghaltam és a Vadon rendezőjének, Jean-Marc Vallée új filmje, a Demoliton, mely megkapta első előzetesét.

A produkció főszerepeit Jake Gyllenhaal és Naomi Watts játsszák, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Chris Cooper és Judah Lewis.

A film története szerint Davis (Jake Gyllenhaal), egy sikeres befektetési bankár, aki egy tragikus balesetben elveszti feleségét. Apósa, Phil (Chris Cooper) biztatásának ellenére a férfi élete egyre mélyebb krízisbe torkollik. Azonban minden megváltozni látszik, miután Davis személyes hangvételű panaszleveleket ír egy ételautomata gyártó cégnek, melyekből kibontakozik tragikus története. A levelek egyre csak gyűlnek a cég postaládájában, és csakhamar felkeltik az ügyfélszolgálatos Karen (Naomi Watts) figyelmét, aki maga is anyagi és emocionális válságban van. Karen és fia, Chris (Judah Lewis) segítségével Davis az alapoktól kezdi el felépíteni az életét, ehhez azonban teljesen le kell rombolnia a múltját.

Demolition ezen a héten debütál a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, míg a mozis premierre csak 2016. április 8-án kerül sor. A film mindkét előzetesét idelent találjátok.