Jamie Dornan nem vállalja A szürke ötven árnyalata folytatását?A kép forrása: Focus Features

Miközben a stáb örül, ugyanis hivatalossá vált, hogy A szürke ötven árnyalata lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros filmje, rezeg a léc, ugyanis Jamie Dornan kiszállhat a franchise-ból.

Épp a múlt héten számoltunk be arról, hogy gyűlnek a sötét fellegek A szürke ötven árnyalatának folytatása körül, újabb pletyka ütötte fel a fejét, mely szerint Jamie Dornan köszöni, nem kér a második részből. A hírt egy ausztráliai magazin, az NW szellőztette meg.

A lapnak egy belsős informátor elmondta, hogy a dolog hátterében egyrészt a színész felesége, Amelia állhat, aki nem volt kimondottan boldog a film explicit szexjeleneteitől. Dornan állítólag biztosította feleségét arról, hogy a film sikere semmin nem fog változni, azonban a produkció premierje után a színész nők millióinak szemében igazi szexszimbólummá vált.

Azonban a dolog ettől kicsit összetettebb, ugyanis a híresztelések szerint Dornan és filmbéli partnere, Dakota Johnson egyáltalán nem jött ki a forgatáson. Az informátor szerint a színész kolléganőjét hibáztatja, amiért nem alakult ki köztük a kémia.

A hír hallatára a rajongók a közösségi média felületein dühösen adtak hangot nemtetszésüknek.  

Dornan karrierje a filmet követően egy csapásra meredeken emelkedő pályára állt, és bár a film nem győzte meg a kritikusokat, elképzelhető, hogy van az az összeg, amiért újra a kamerák elé állhat.