Jason Statham kőkemény a Mestergyilkos 2 előzetesében

A kém humoros szerepe után Jason Statham visszatér a zúzós akciófilmekhez.

Öt évvel az első rész premierje után idén folytatódik A mestergyilkos. A Jason Statham nevével fémjelzett akciófilm első előzetese pont azt ígéri, amiért megkedvelhettük az első részt.

Bár A mestergyilkos a 40 millió dolláros büdzséjére mindössze 62 milliós bevételt tudott produkálni,  ez nem szegte a kedvét az alkotóknak, hogy belevágjanak a második részbe. A rendezői posztot Dennis Gansel (A hullám) vette át, míg a főszerepekben Statham mellett olyan színészeket láthatunk, mint Jessica Alba és Tommy Lee Jones.

Szinopszis: Arthur Bishop azt hitte, maga mögött hagyhatja sötét múltját, miután legfélelmetesebb ellensége elrabolta élete szerelmét. Most azonban vissza kell térnie, hogy végrehajtson három lehetetlennek ígérkező merényletet. A férfinak azt kell tennie, amihez a legjobban ért: a gyilkosságokat balesetnek kell álcázia!

A mestergyilkos: Feltámadás 2016. augusztus 26-án debütál az amerikai mozikban.

akció | kaland | thriller

Arthur Bishop azt hitte, maga mögött hagyhatja sötét múltját, miután legfélelmetesebb ellensége elrabolta élete szerelmét. Most azonban vissza kell térnie, hogy végrehajtson... több»