Jennifer Lawrence a kamerák mögött is kipróbálja magát

Rendezőnek áll az Oscar-díjas színésznő.

Jennifer Lawrence utóbbi években szinten minden elért Hollwoodban: Oscar-díjat nyert, népszerűsége az egekben és válogathat a jobbnál jobb szerepek között. A közelmúltban jelentette be, hogy Amy Schumerrel egy vígjáték forgatókönyvén kezdtek dolgozni, azonban máris új kihívásokat keres. A EW-nak adott interjújában ugyanis elmondta, hogy szeretné magát kipróbálni rendezőként is. Az interjúból kiderült, hogy már tinédzserként arról álmodott, hogy filmet rendezzen, de egészen eddig nem érezte magában a magabiztosságot, hogy belevágjon. Tény, volt kitől tanulnia az elmúlt években.

A Delirium című filmterv egész ígéretesnek tűnik, mely egy három éve megjelent cikken alapszik. A történet középpontjában olyan katonák állnak majd, akiken a hadsereg az LSD hatásait vizsgálja. Bár  a téma komolyan tűnik, Lawrence elmondta, hogy vígjátékot szeretne forgatni a sztoriból.

A színésznő legújabb filmje, Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész múlt héttől látható a hazai mozikban, mely bár nem fogja meghaladni elődei bevételeit, természetesen világszerte hatalmas siker. A színésznő rajongóinak azonban nem kell sokat várniuk Lawrence következő filmjére, ugyanis a potenciális Oscar-esélyesként emelegetett Joy december utolsó napjától itthon is látható.