Jennifer Lawrence vallott első szexjelenetéről

Az Oscar-díjas színésznő vallott élete első szexjelenetéről, melyre a jövőre debütáló új filmje forgatásán került sor.

Jövőre kerül a mozikba Jennifer Lawrence új sci-fije, a Passengers, melynek forgatása eléggé megviselte a színésznőt, ugyanis ebben a filmben vállalt be először intim jelenetet.

A szóban forgó film férfi főszereplője Chris Pratt, aki vélhetően sokkal kevésbé jött zavarba, mint a bájos színésznő.

’Minden a legnagyobb rendben volt, senki sem csinált rosszul semmit’ – magyarázta Lawrence. ’Csak nagyon bizarr élmény volt.’

A színésznő elmondta, hogy idegességét és szorongását úgy próbálta meg leküzdeni, hogy berúgott a jelenet előtt, ez azonban nem igazán vált be.

’Ettől még jobban szorongtam, amikor hazaértem, mert arra tudtam csak gondolni, hogy: Vajon mit tettem? És ráadásul házas emberről van szó. Ez volt az első alkalom, hogy megcsókolok egy házas férfit, és nincs rosszabb attól a bűntudatnál, amit ettől éreztem a gyomromban. Tudtam, hogy ez csak munka, de a gyomromnak nem tudtam megmagyarázni.’

Lawrence hozzátette, hogy ezt követően még édesanyját is felhívta, hogy nyugtassa meg őt azzal kapcsolatban, hogy nem csinált semmit rosszat.

A Passengers története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

A film rendezői székét Morten Tyldum (Kódjátszma) foglalhatja el. A Utazók jövőre debütál a mozikban.