Jöhet a Doktor Szöszi 3?

Reese Witherspoon benne lenne a folytatásban.

Az Oscar-díjas Reese Witherspoon egy élő Facebook közvetítésben válaszolt a rajongók kérdéseire. A kérdezők közül többen is kíváncsiak voltak arra, hogy visszatérhet-e a mozivászonra Doktor Szöszi karaktere.

"A Doktor szöszi igazán remek volt. Rengetegen kérdezték, hogy akarunk-e készíteni egy következő részt, fontolgatjuk ennek a lehetőségét" - árulta el a csütörtöki közvetítésben.

A franchise második része 2003-ban került a mozikba, és bár sok rajongó örömmel fogadta volna a harmadik részt, az új film körüli hírek végül csak tavaly kaptak szárnya, miután a színésznő arról beszélt, hogy a forgatókönyvírók izgalmas ötletekkel rukkoltak elő.

A közvetítésben szóba került a Mindenütt nő folytatásának lehetősége is, azonban Witherspoon cáfolta ennek aktualitását, azonban elmondta, hogy ha a Disney felkérné, örömmel vállalná a szereplést.

A színésznő következő filmje, az Énekelj! decembertől látható a hazai mozikban, melyben az egyik karakter, Rosita hangját kölcsönzi majd.

83 Énekelj! (2016)

animáció | családi | katasztrófafilm

Az Énekelj! című animációs vígjátékban Buster Moon, egy stílusos koala anyagi nehézségekkel küzd színházával kapcsolatban. Buster örök optimista; abban reménykedik, hogy a... több»