Alig mutatták be Edgar Wright új filmjét, a Sony már a folytatásról tárgyal a rendezővel.

Edgar Wright filmográfiájából eddig sem hiányoztak az eredeti, kritikailag sikeres filmek, gondoljunk csak a Haláli hullák hajnala-ra, vagy a Vaskabátokra, azonban a Nyomd, bébi, nyomd pályafutásának legerősebb nyitását produkáltak, miközben a kritikusok rajonganak érte. Nem meglepő, hogy a Sony néhány nappal a premier után felajánlotta neki a folytatás lehetőségét.

"A stúdió megkért, hogy gondolkozzak el a folytatás megírásáról, és ez azon kevés filmek egyike, aminek esetében látom ennek az értelmét, mivel úgy érzem, van még hova mélyíteni a karaktereket. Különösen Bébi esetében" - árulta el a rendező az Empire Podcast-jában.

Ami a film történetét illeti, Bébinek (Ansel Elgort) van egy-két titka. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és fiúi szeretettel gondoskodik egy süketnéma bácsiról. De ha Doki (Kevin Spacey) hívja, akkor beül egy autóba, maxra tolja a zenét, és bankot rabol – pontosabban más bankrablók menekülését intézi, füstölgő gumival, csikorgó fékkel és halálos nyugalommal: senki nem vezet olyan őrült tempóban és olyan eszeveszett lazán, mint ő. Ha autóba ül, utolérhetetlen és megfoghatatlan. Doki ezért imádja: bár minden bevetésre új bandát szervez, Bébihez ragaszkodik – akár akarja a srác, akár nem. De nem minden banda egyformán megbízható. Dili (Jamie Foxx) túl őrült, Haver (Jon Hamm) túl vérszomjas, a csaja, Drága (Eiza González) pedig túl kacér. Ahol ők rabolnak, ott vér is folyik, és nincs merre menekülni. Pedig Bébi éppen menekülni készül. Mindent maga mögött akar hagyni, mert megismerkedett egy ártatlan pincérlánnyal (Lily James). Azt hiszi, elég lesz, ha nagyon gyors…

A Nyomd, bébi, nyomd főbb szerepeiben olya színészeket láthatunk, mint Lily JamesKevin SpaceyJon HammAnsel ElgortJamie FoxxJon Bernthal és Eiza González. A film már a hazai mozikban!