Johnny Depp csatlakozott a Legendás állatok folytatásához

Az ezerarcú színész az Alice Csodaországban után visszatér a varázsvilághoz. Ezúttal a Harry Potter-spinoffjában.

Johnny Depp is csatlakozott a Legendás állatok és megfigyelésük második részének stábjához, tudta meg az EW. A színész, aki egy rövid cameo erejéig a hamarosan debütáló első részben is feltűnik majd, egy rejtélyes figurát alakít majd, azonban a szerepéről egyelőre nem árultak el többet az alkotók.

A Harry Potter franchise több filmjét is jegyző David Yates rendezésében készülő alkotás hetven évvel Potter és barátainak kalandjai előtt játszódik New Yorkban.

A film alapjául szolgáló kötet szerzője, J. K. Rowling a hetekben hozta nyilvánosságra, a Legendás állatokat további négy mozifilm követi majd, azonban arról, hogy hány filmre írt alá Depp, egyelőre nincsenek információk.

Legendás állatok és megfigyelésük főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Eddie Redmayne,  Ezra MillerColin FarrellRon Perlman és Katherine Waterston. A produkció november 17-től a hazai mozikban!

családi | fantasy | kaland

HBO Max

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja... több»