Jön az Angry Birds 2!

A filmet gyártó stúdió elégedett a bevételekkel, így zöld utat kapott az Angry Birds - A film második része.

Májusban került a mozikba a Rovio világszerte nagy népszerűségnek örvendő játékának filmes adaptációja, mely világszerte több mint 347 millió dollárt kaszált. A cég bevételi jelentésében megerősítette, hogy már dolgoznak a folytatáson. Mivel az animációs film nem csak a mozikban, hanem a VOD-szolgáltatások felületein is remekül teljesített, és online megjelenése után rögtön az iTunes eladások élére ugrott, míg a DVD- és Blu-ray lemezek csak néhány hete jelentek meg.

"A játékos portfóliónknak és a fantasztikus filmnek köszönhetően az Angry Birds márka valósággal szárnyal" - írta a jelentésben a cég ügyvezető igazgatója, Kati Levoranta. "Több új nagyszerű játékunk van, míg más projekteket jelenleg is fejlesztünk, és elkezdtük tervezni az Angry Birds folytatását is."

Arról, hogy ki rendezheti a második részt egyelőre nincsenek információk, ahogy arról sem, hogy mikor kerülhet a mozikba az .

animáció | családi | vígjáték

Az Angry Birds című animációs film története egy paradicsomi szigeten játszódik, melyet boldog, röpképtelen madarak népesítenek be. Közéjük tartozik a heves vérmérsékletű... több»